Angel worden

×

Foutmelding

Strict warning: Declaration of role_expire_handler_field_rid::pre_render() should be compatible with views_handler_field::pre_render(&$values) in require_once() (regel 83 van /home/social/domains/socialpitchbox.com/public_html/sites/all/modules/role_expire/role_expire.views.inc).

Social Pitchbox: iets voor jou?

 
Ben je geboeid door sociale innovatie? Is jouw bedrijf of organisatie geïnteresseerd om daadkrachtige sociale innovatoren of sociale ondernemers en hun respectieve innovatieprojecten te ontdekken? Of, wil je ze beter leren kennen om ze met raad en daad een duwtje in de rug te geven of te ondersteunen? 
 
Het kost vermoedelijk heel wat tijd en energie om ze één voor één te gaan zoeken en selecteren. Ongetwijfeld kan een up-to-date overzicht van wat er reilt en zeilt in sociaal innovatielandschap jouw zoektocht een stuk makkelijker maken? Ja!? In dat geval ben je hier aan het goede adres. 
 
www.SocialPitchbox.com is een initiatief van de Sociale Innovatiefabriek en iDrops dat jou heel wat tijd- en energiewinst kan opleveren. Immers, in een zeer kort tijdsbestek en op een gerichte maar vrijblijvende manier zet de Social Pitchbox jou op het spoor van de meest recente en waardevolle projecten.
 

Hoe werkt het?

 
Je sluit een SocialPitchbox-abonnement af via de Sociale Innovatiefabriek of iDrops, waarbij je aangeeft wat jouw specifieke interessegebieden zijn en waarom en waarmee je sociale ondernemers en – innovatoren kan/wil ondersteunen. 
 
Dit abonnement geeft jou gedurende 3 maanden toegang tot de pitches; 
 
In een 3-wekelijkse nieuwsbericht wordt de community van ‘pitchers’ geïnformeerd over jouw interesse. 
 
De pitchers geven in hun pitches duidelijk aan elke hun vragen en behoeften zijn en ze krijgen ook de mogelijkheid om aan te geven wie hun pitch wel of niet kan zien. Als ze aanvinken zichtbaar te willen zijn voor de social hawks, dan kunnen die social hawks ook hun contactgegevens zien. 
 

Wat kost het?

 
Abonnement, inclusief oproep naar de pitchers: voor vzw’s en fondsen: 200 euro 
per 3 maand; voor corporates en grootbanken: 750 euro per 3 maand
 

Heb je interesse?

Contacteer ons: vraag@socialpitchbox.com